m menu image  m home m cart

Αγορές και Πληρωμές

Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Για κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή και τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της και την επαλήθευση των πραγματικών στοιχείων του παραγγέλοντος.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής). Η ακύρωση γίνεται μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), ή τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν διαπιστωθεί ότι τα καταχωρημένα στοιχεία είναι ψευδή και παραπλανητικά η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Το Electrostar επιφυλάσσεται να ενημερώνει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, μπορεί να ανακληθεί η παραγγελία η οποία γίνεται αζημίως . Εάν υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην παραγγελία μπορούν να εκτελεστούν με την σύμφωνη γνώμη και του πελάτη.

Παραλαβή παραγγελίας

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου. Ειδικότερα, σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα, ο παραλήπτης είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει την μπροστινή όψη της κάρτας στον μεταφορέα για λόγους ασφαλείας.

Τρόποι πληρωμής

  Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι:

    1) Χρεωστικές, Πιστωτικές ή Προπληρωμένες κάρτες **
    2) Αντικαταβολή μετρητών.
    3) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

- Πιστωτική Κάρτα:

Η συνεργασία του www.ElectroStar.gr με την ALPHA BANK για τη διενέργεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών αποτελεί την πιστοποίηση για απόλυτη φερεγγυότητα, ασφάλεια και εχεμύθεια όλων των συναλλαγών των πελατών του. Στις αγορές με πιστωτική κάρτα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις, που κυμαίνονται, ανάλογα με το συνολικό ποσό αγοράς, μέχρι έξι (6) δόσεις για αγορές ποσού έως εκατό (100) ευρώ, μέχρι είκοσι τέσσερις (24) δόσεις για αγορές ποσού έως πεντακοσίων (500) ευρώ και μέχρι τριάντα έξι (36) δόσεις για αγορές ποσού έως δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Επιπρόσθετα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε προϊόντα με άτοκες δόσεις. Τα προϊόντα αυτά έχουν ειδική σήμανση όπου αναφέρεται ο αριθμός άτοκων δόσεων και επιπλέον για αυτά μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες δόσεις με μια μικρή επιβάρυνση, που κυμαίνεται αναλογικά με τον αριθμό των δόσεων.

** Οι αποδεκτές Χρεωστικές, Πιστωτικές και Προπληρωμένες κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

- Αντικαταβολή:

Οι αγορές του πελάτη αποστέλλονται στην καταχωρηθείσα στο δελτίο παραγγελίας διεύθυνση, όπου και καταβάλλεται με μετρητά το συμφωνηθέν αντίτιμο με την παραλαβή.

- Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό:

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δεσμεύσει τα προϊόντα της επιλογής του, με την υποχρέωση να καταθέσει έως την επομένη εργάσιμη της αγοράς το συνολικό αντίτιμο στους κάτωθι λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών και να αποστείλει με fax ή e-mail στο info@electrostar.gr το απόκομμα της κατάθεσης ή να τηλεφωνήσει προς ενημέρωση. Παρακαλούμε να αναγράφετε ως αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN
ΕΘΝΙΚΗ 33744053159 GR6501103370000033744053159
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5241003445262 GR8101722410005241003445262
ALPHA 820002002000280 GR5901408200820002002000280
EUROBANK 00260156460200107976 GR4902601560000460200107976

Προσοχή : Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01/01/2011 τα παραστατικά αξίας 1.500,00 € και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (τιμολόγιο πώλησης) άνω των 500,00 € θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους :

    1) Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.
    2) Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.Ηλεκτρικές Συσκευές

Μαγειρικά Σκεύη

Μηχανές Καφέ

Οικιακή Φροντίδα

Προετοιμασία Πρωινού
Προετοιμασία Φαγητού

Προϊόντα Βρεφανάπτυξης

Προσωπική Φροντίδα

Σκούπες

Συσκευές Σιδερώματος

Φωτογραφία - Βίντεο

Τηλεοράσεις

Βιντεοπροβολείς

Home Cinema

Blue Ray - DVD Players
Ήχος

Αξεσουάρ

Απορροφητήρες

Εντοιχιζόμενες Συσκευές

Καταψύκτες

Κουζίνες Ελεύθερες

Πλυντήρια Ρούχων
Πλυντήρια Πιάτων Ελεύθερα

Πλυντήρια - Στεγνωτήρια

Στεγνωτήρια

Ψυγεία

Laptop

Tablets

Οθόνες

Αξεσουάρ Υπολογιστών

Εκτυπωτές
Πολυμηχανήματα

Gaming

Software

GPS-Πλοήγηση

Διαδικτυακά Προϊόντα

Ασύρματα Τηλέφωνα

Κινητά Τηλέφωνα

Σταθερά Τηλέφωνα

Gadgets

Αξεσουάρ
Ανεμιστήρες

Ηλεκτρικές Κουβέρτες

Θερμαντικά

Θερμοσίφωνες

Κλιματιστικά
Αριθμομηχανές

Μετρητές - Ανιχνευτές Χρημάτων

Ταμειακές Φορολογικές Μηχανές

Συσκευές FAX