m menu image  m home m cart

LG 49UF6907


Ολοζώντανα χρώματα όπως στην πραγματική ζωή


Ανάλυση 4Κ

  Η 4Κ ULTRA HD σας προσφέρει μια θαυμάσια ποιότητα εικόνας που δε μοιάζει με καμία άλλη. Με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την Full HD θα βλέπετε μια αψεγάδιαστη εικόνα με απόλυτα καθαρή λεπτομέρεια, ακόμα κι όταν παρακολουθείτε από πολύ κοντά.

4K Upscaler

  Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε 4Κ ανάλυση με περισσότερους τρόπους. Το 4K Upscaler ενισχύει τις λεπτομέρειες των εκπομπών, ταινιών και αθλητικών σε ανάλυση επιπέδου 4Κ , προσφέροντας τέλεια εικόνα και μοναδική εμπειρία θέασης. Μπορείτε να βλέπετε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως στην πραγματική ζωή.

ULTRA Slim

  Η ULTRA Slim 4K οθόνη μεγιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, ενώ ελαχιστοποιεί το πάχος της. Πλέον, η εκθαμβωτική 4Κ εικόνα είναι τόσο λεπτή ώστε να ταιριάζει τέλεια με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορείτε τώρα να απολαμβάνετε μεγαλύτερη 4Κ οθόνη σε πιο λεπτό design.

webOS 2.0

  Η LG webOS TV είναι σχεδιασμένη για να είναι τελείως απλή, έτσι ώστε να είναι ευκολότερη στη χρήση και εκμάθηση. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της Smart TV σας και αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές όπως ποτέ άλλωτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε καθώς τα webOS 2.0 κάνουν την εμπειρία θέασης πιο απλή και διασκεδαστική από ποτέ.

Launcher

  Μπορείτε να πλοηγείστε από και προς οποιαδήποτε εφαρμογή, εκπομπή, ή άλλη υπηρεσία, χωρίς να αλλάζετε οθόνη. To Launcher σάς επιτρέπει να αλλάζετε άμεσα και ασύρματα το περιεχόμενο που παρακολουθείτε χωρίς καμία διακοπή. Απλά, μένετε στη θέση σας και δε χάνετε στιγμή από την ψυχαγωγία σας.

SmartShare

  Αποκτήστε πρόσβαση στη στιγμή και πλοηγηθείτε άνετα στο αγαπημένο σας περιεχόμενο με το Smart Share. Βρείτε νέους τρόπους να μοιραστείτε το περιεχόμενο που βρίσκεται στις έξυπνες συσκευές σας, διασκεδάζοντας έτσι τους φίλους και την οικογένειά σας.

Magic Remote

  Πάρτε τον έλεγχο της ψυχαγωγίας στα χέρια σας με ένα χειριστήριο νέου επιπέδου. Ο έλεγχος της τηλεόρασης είναι πλέον εύκολος και γρήγορος. Τώρα, ξοδέψτε λιγότερο χρόνο ψάχνοντας και περισσότερο χρόνο διασκεδάζοντας.

4K 60P HEVC

  Η LG 4K ULTRA HD TV είναι εξοπλισμένη με τον αποκωδικοποιητή HEVC, ο οποίος υποστηρίζει 4Κ βίντεο με 60 frames ανά δευτερόλεπτο, δίνοντας καθαρές εικόνες χωρίς θαμπάδα. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε περιεχόμενο ποιότητας 4Κ μέσω Διαδικτύου ή USB χωρίς να υποστηρίζεται από κάποια άλλη συσκευή. Αφήστε την τηλεόραση να δουλέψει για εσάς, όσο εσείς νιώθετε τη δράση ανεμπόδιστα και χωρίς καμία αλλοίωση στην ποιότητα.

Μεγαλύτερη Οθόνη, Καλύτερη Εμπειρία

  Τώρα, μπορείτε να βλέπετε περισσότερα σε μεγαλύτερη οθόνη. Επιλέξτε διάφορα μεγέθη οθόνης για τις διάφορες επιλογές σας.



5 Stars Average Rating   αστέρια για το άρθρο LG 49UF6907
Μέση Βαθμολογία 5 από 5 αστέρια, με βάση 36 βαθμολογήσεις.




Ηλεκτρικές Συσκευές

Μαγειρικά Σκεύη

Μηχανές Καφέ

Οικιακή Φροντίδα

Προετοιμασία Πρωινού




Προετοιμασία Φαγητού

Προϊόντα Βρεφανάπτυξης

Προσωπική Φροντίδα

Σκούπες

Συσκευές Σιδερώματος

Φωτογραφία - Βίντεο

Τηλεοράσεις

Βιντεοπροβολείς

Home Cinema

Blue Ray - DVD Players




Ήχος

Αξεσουάρ

Απορροφητήρες

Εντοιχιζόμενες Συσκευές

Καταψύκτες

Κουζίνες Ελεύθερες

Πλυντήρια Ρούχων




Πλυντήρια Πιάτων Ελεύθερα

Πλυντήρια - Στεγνωτήρια

Στεγνωτήρια

Ψυγεία

Laptop

Tablets

Οθόνες

Αξεσουάρ Υπολογιστών

Εκτυπωτές




Πολυμηχανήματα

Gaming

Software

GPS-Πλοήγηση

Διαδικτυακά Προϊόντα

Ασύρματα Τηλέφωνα

Κινητά Τηλέφωνα

Σταθερά Τηλέφωνα

Gadgets

Αξεσουάρ




Ανεμιστήρες

Ηλεκτρικές Κουβέρτες

Θερμαντικά

Θερμοσίφωνες

Κλιματιστικά




Αριθμομηχανές

Μετρητές - Ανιχνευτές Χρημάτων

Ταμειακές Φορολογικές Μηχανές

Συσκευές FAX