m menu image  m home m cart

Cubot X6

  Το X6 αποτελεί τη κορυφαία σε χαρακτηριστικά πρόταση της εταιρείας, που στοχεύει στους χρήστες που αναζητούν μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη συσκευή με χαμηλή τιμή πώλησης.  Στο εσωτερικό του συναντάμε τον MT6592 της Mediatek, τον πρώτο «οκταπύρηνο» επεξεργαστή της εταιρείας που όπως η ίδια δηλώνει «υπερήφανα» μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα και τους οχτώ πυρήνες του για την πραγματοποίηση μιας εργασίας. Στη πράξη, οι οχτώ αυτοί πυρήνες είναι αρχιτεκτονικής A-7 της ARM, σχεδιασμένοι με κύριο γνώμονα την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και όχι την μέγιστη απόδοση. Το συγκεκριμένο τους χαρακτηριστικό στη περίπτωση του Cubot X6 «μετριάζεται» από τη χρήση οχτώ συνολικά πυρήνων χρονισμένων στο 1.8 GHz, η απόδοση των οποίων όταν λειτουργούν όλοι ταυτόχρονα είναι εντυπωσιακή τουλάχιστον για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ο MT6592 συνδυάζεται στη περίπτωση του Cubot X6 με 1 GB μνήμης RAM, χωρίς στις περισσότερες περιπτώσεις καθημερινής χρήσης να εμφανίζεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του. 

  Η συσκευή διαθέτει κάμερα με αισθητήρα των 13 Mpixels η απόδοση του οποίου είναι απόλυτα αποδεκτή πάντα για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Σε συνθήκες καλού φωτισμού, το Cubot X6 μπορεί να καταγράψει πολύ καλές φωτογραφίες με αρκετή λεπτομέρεια και σωστή χρωματική απεικόνιση.  Ο αποθηκευτικός χώρος με τη σειρά του περιορίζεται σε 4 GB, που όμως μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών μνήμης MicroSD.

  Η οθόνη του Cubot X6 έχει διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 1280 x 720 pixels καλύπτοντας απόλυτα τις απαιτήσεις του χρήστη με την χρωματική της απόδοση και το φωτισμό. Η οθόνη αυτή καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και τις εξωτερικές διαστάσεις της συσκευής που όμως περιορίζονται στο μέτρο του φυσιολογικού για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο σχεδιασμός τώρα του Cubot X6 είναι κλασσικός και απολύτως αποδεκτός.  



5 Stars Average Rating   αστέρια για το άρθρο Cubot X6
Μέση Βαθμολογία 5 από 5 αστέρια, με βάση 59 βαθμολογήσεις.




Ηλεκτρικές Συσκευές

Μαγειρικά Σκεύη

Μηχανές Καφέ

Οικιακή Φροντίδα

Προετοιμασία Πρωινού




Προετοιμασία Φαγητού

Προϊόντα Βρεφανάπτυξης

Προσωπική Φροντίδα

Σκούπες

Συσκευές Σιδερώματος

Φωτογραφία - Βίντεο

Τηλεοράσεις

Βιντεοπροβολείς

Home Cinema

Blue Ray - DVD Players




Ήχος

Αξεσουάρ

Απορροφητήρες

Εντοιχιζόμενες Συσκευές

Καταψύκτες

Κουζίνες Ελεύθερες

Πλυντήρια Ρούχων




Πλυντήρια Πιάτων Ελεύθερα

Πλυντήρια - Στεγνωτήρια

Στεγνωτήρια

Ψυγεία

Laptop

Tablets

Οθόνες

Αξεσουάρ Υπολογιστών

Εκτυπωτές




Πολυμηχανήματα

Gaming

Software

GPS-Πλοήγηση

Διαδικτυακά Προϊόντα

Ασύρματα Τηλέφωνα

Κινητά Τηλέφωνα

Σταθερά Τηλέφωνα

Gadgets

Αξεσουάρ




Ανεμιστήρες

Ηλεκτρικές Κουβέρτες

Θερμαντικά

Θερμοσίφωνες

Κλιματιστικά




Αριθμομηχανές

Μετρητές - Ανιχνευτές Χρημάτων

Ταμειακές Φορολογικές Μηχανές

Συσκευές FAX